De Uitagenda wordt door de Gemeente Vlissingen niet meer gepubliceerd.
Voorheen werd de uitagenda door de Bibliotheek Vlissingen gemaakt en verspreidt De bibliotheek is overgegaan in handen van de Zeeuwse Bibliotheek hierbij is blijkbaar de uitagenda komen te vervallen. Jammer de uitagenda gaf altijd een mooi overzicht van wat er te doen was in Vlissingen.

Strandcross (29 oktober)
Op het Badstrand van Vlissingen speelt zich elk jaar een waar motorsportspektakel af. Crossers van verschillende klassen rijden rondes over het parcours dat speciaal is aangelegd voor dit evenement. Vanaf de boulevard hebben toeschouwers een prachtig zicht op de strijdende crossers in het mulle zand.
Sinterklaasintocht (18 en 25 november)
Sinterklaas komt samen met zijn pieten op zaterdag 18 november 2017 aan in Vlissingen (bij de Koopmanshaven). Een week later meert de stoomboot op 25 november aan in Oost-Souburg (bij de Loskade). De Sint en pieten worden ontvangen door de burgemeester van Vlissingen en maken een rit te paard.
Wonderstroom (15-17 december)
Een jong festival dat in 2017 voor de 4e keer plaatsvindt. Wonderstroom is de kleinere wintereditie van het succesvolle 'Onderstroom', het muziek en theaterfestival in de zomer. Door de hele binnenstad vindt u tijdens het festival bijzondere lichtobjecten en projecties.